Nog altijd een van de leukste activiteiten met The Dramcatcher zijn de thuisproeverijen, bij liefhebbers in hun eigen vertrouwde omgeving.Dit kan het huisadres zijn, de sportkantine of een bedrijfspand.

Daar waar alle deelnemers samen kunnen komen wordt omgebouwd tot een proeverij locatie en bijpassende hapjes worden geadviseerd.

Ik zorg voor de verdere aankleding, de presentatie gaat via de beamer en we spreken vooraf een thema en het aantal dranken per persoon af.

Liever niets peated? Dat kan net zo goed als een line-up met alleen maar geturfde whisky’s. We passen de proeverij geheel naar wens op maat aan.

Maar ook overige distillaten zoals Genever, Tequila, Mezcal, Rum, Cognac, Armagnac en tal van likeuren kunnen onderdeel gemaakt worden van een proeverij.

Is niet iedereen in het gezelschap fan van whisky, dan combineren we de dranken en maken er voor iedereen een leuke middag of avond van.

Hoe leuk was het wel niet dat in een gezelschap waar het merendeel bij aanvang elkaar niet kende, na de proeverij een band ontstaat tussen de deelnemers.

Leuke discussies en vergelijkend materiaal onder gelijkgestemde zielen draagt immers bij tot het succes van een proeverij…waarbij ik bij voorkeur de dranken blind laat proeven, zo ontdek je meer en is je smaak onbevooroordeeld in waarneming.

Mocht je een proeverij cadeau willen doen aan iemand, dan kan dat natuurlijk ook. We personaliseren de waardebon die je kunt geven dan naar gelieve.

De groepsgrootte aantallen zijn van 1-2 tot  60 personen, waarbij de prijs voor een proeverij, na overleg mbt de benodigde details geoffreerd wordt.

Het hangt daarbij onder meer af van welke dranken, hoeveel glazen per deelnemers en de reisafstand naar de proeverij.

Ken je zelf niet genoeg liefhebbers van gedistilleerde dranken, vraag wat rond in je omgeving en je zult via via aan een mooi gezelschap komen.

Proeverijen bij the Dramcatcher zijn bedoeld om smaken te (her) ontdekken, daarom ook het blind proeven.
Ontdek het zelf…een neem contact op om een proeverij op jouw vertrouwde locatie te boeken!

Ga naar https://dramcatcher.nl/ of mail: info@dramcatcher.nl

Slainthe!

 

Marco

Neem contact Op