Hoe staat het er allemaal voor bij The Dramcatcher?
Lees onderstaande update en like en deel de post, wie weet help je me daarmee aan de juiste connecties, waarvoor alvast dank!

 Voorbereidingen voor het verzorgen van The Whisky Ambassador en The Gin Ambassador cursussen zijn in volle gang.

Na een sessie proefdraaien en de lesstof weer op te halen, sinds ik de cursus The Whisky Ambassador in 2019 reeds zelf had gevolgd,
staan we in de startblokken om deze voortaan zelf te mogen gaan verzorgen, in goede samenwerking met Comedus/Bob Wenting en het team achter The Whisky Ambassador in Glasgow.

Met de update hiervoor op de social media’s leek het voor velen als “een nieuwe baan”, nou…voorlopig gaat het om enkele dagen per jaar, in Nederland en in België.

Wie weet waar het verder nog naar kan leiden…

Inmiddels zit het festival seizoen er ook zo’n beetje op, tussen September en April is er ieder weekend wel ergens een kleinschalig of groter whisky event.

Meeste mensen associëren whisky immers meer met de donkere dagen van het najaar en winter, dan met de lente en zomer.

Al staat er deze zomer voor het derde achtereenvolgende jaar weer de whisky cocktailparty bij een vriendenclub in Limburg op de planning, ook daar zijn de voorbereidingen al voor gestart.

Voor elk weertype of omstandigheid is mijns inziens een whisky, dat verschilt toch al van dag tot dag hoe je bepaalde smaken ervaart.

Blijft toch telkens een aangenaam compliment als je bij bepaalde opdrachtgevers, waaronder slijterijen, steeds wordt teruggevraagd en tijdens de avond ook hun omzet een leuke boost krijgt.

Enkele hoogtepunten van 2023 tot dusver: Hielander Alkmaar en Whisky Weekend Twente voor Salud Distribution, de Millstone Fanbase dag op de distillery,
de Cask-thema proeverij bij Van Genderen te Spijkenisse, het Skotsj Fellowship festival en afgelopen zondag nog het Mitra Oirschot Whisky festival Zuid-Nederland.

Daarnaast ook een paar leuke proeverijen waar er in de komende weken nog wat bijkomen.

Nog meer in het vooruitzicht?

Altijd! Er zijn nu al boekingen voor het nieuwe festival seizoen dit najaar en met enkele opdrachtgevers is de samenwerking een stuk intenser geworden.

Dat is iets waar ik zeer blij mee ben en weer mogelijkheden biedt tot uitbreiding van mijn pakket, maar ook voor de opdrachtgevers vaak ruimte biedt om hun eigen personeel op andere momenten in te zetten.

Dat is een groot voordeel als ZZP-er voor een opdrachtgever aan de slag te gaan, onafhankelijk van 1 bepaald merk, maar wel met de volle 200% inzet, enthousiasme en motivatie om van elke opdracht een succes te maken voor beide partijen.

Het aantal thuisproeverijen is wat gedaald helaas, iets waar het toch eigenlijk allemaal mee begonnen is. Avondje bij mensen thuis over whisky vertellen (vooral voor beginners, die je nog wat kan leren over gedistilleerde dranken, zoals whisky), daar geniet ik zelf enorm van.

Om dat anders aan te gaan pakken en nog meer kansen te genereren ben ik momenteel in gesprek met enkele locaties om daar op termijn aangekondigde whisky proeverijen te mogen gaan verzorgen, waar geïnteresseerden zich voor kunnen aanmelden op opgegeven data.

We kunnen wel stellen dat sinds de pandemie, The Dramcatcher goed in de lift zit en we alleen nog maar verder groeien en uitbreiding in dienstverlening naast proeverijen en promotionele activiteiten dus nu ook opleidingen opties zijn toegevoegd.

Wil je ook gebruik maken van een van deze zaken…een leuke proeverij op jouw locatie boeken…of een ambassador voor jullie merk inhuren…of zelf (of je personeel) de cursus Whisky of Gin (laten)volgen…neem contact met me op via info@dramcatcher.nl

Ik kijk er naar uit en samen nemen we de mogelijkheden door.