Whisky Monkeys…de Eerste Whisky-Website van Nederland met journalistieke benadering. Unieke verhalen.

Zo staat Rox van der Helm met haar Whisky Monkeys omschreven en hoe tof dat we na een korte ontmoeting tijdens het afgelopen Whisky Weekend Twente 2023  nu dan de openstaande uitnodiging voor een Whisky Monkeys interview over The Dramcatcher hebben kunnen realiseren. Unieke verhalen…ze zeggen het al, daarom blij dat de mijne daar onderdeel van is geworden…in twee delen zelfs! Waarvoor dank aan Rox!

Whisky Monkeys hebben een onderdeel van het gehele interview als aparte post geplaatst. Het verhaal van de Angel Share wat mij erg duidelijk werd bij mijn 10L vaatje wat te warm heeft gestaan…over Angel share gesproken, 4 L was verdampt.


Lees het hele artikel door op deze link te klikken: The Dramcatcher weet als geen ander wat angel’s share is (whiskymonkeys.com)

Van de rest van het interview heeft Whisky Monkeys geweldig verslag gedaan, met het teruglezen herbeleef ik mijn eigen reis in de wereld van whisky en andere distillaten, waar ik inmiddels ook meer mee bezig ben.

Thuisproeverijen was het eerste doel, wat later aangevuld werd met promotionele activiteiten, op freelance basis voor meerdere opdrachtgevers. Erg tof om die afwisseling in mijn portfolio op te hebben kunnen nemen.

Ook het geven van de cursussen Gin Ambassador en Whisky Ambassador zijn inmiddels onderdeel van de opties die bij the Dramcatcher mogelijk zijn. Hoe leuk dan ook dat ik binnenkort de Whisky Ambassador cursus aan enkele van de Whisky Monkeys mag gaan geven. Kleine wereld!  Over dit en meer leuke anekdotes gaat het interview met Rox van de Whisky Monkeys.


Lees het hele interview door op deze link te klikken:Marco van The Dramcatcher: ‘Een dag zonder whisky is geen feestdag’ (whiskymonkeys.com) Geen feestdag? Het leven is een feest, maar je moet er zelf wat van maken, dat vieren we graag met een goede whisky!

Meer nieuwsberichten op  Dramcatcher nieuws…en volg ook de Whisky Monkeys( Whisky Monkeys)

Wil je ook gebruik maken van een van deze zaken…een leuke proeverij op jouw locatie boeken…of een ambassador voor jullie merk inhuren…of zelf (of je personeel) de cursus Whisky of Gin (laten)volgen…neem contact met me op via info@dramcatcher.nl Ik kijk er naar uit en samen nemen we de mogelijkheden door.