Wie is The Dramcatcher

Whiskyliefhebber!

 

Welkom op de website van The Dramcatcher. Mijn naam is Marco Smits, geboren in 1972 en ik ben een onafhankelijke Ambassador/Liquorist voor diverse distillaten, waaronder whisky, gin, jenever, rum, tequila, mezcal en verzorg naast (thuis)proeverijen ook trainingen en promotionele activiteiten in heel Nederland.

Ruim 30 jaar ben ik reeds liefhebber van whisky en al jaren gefascineerd door deze magie tussen gerst, gist, water en houten vaten. Graag deel ik die passie en laat ik u kennis maken met de prachtige variaties en expressies van whisky of een van de andere mooie distillaten.

Hopelijk tot ziens bij een van de proeverijen , cursusdagen of festivals!

Slainthe!

The Dramcatcher Marco Smits over ons1

Business

Als Whisky Ambassador/Liquorist ben ik:

Gecertificeerd

Onafhankelijk

Betrouwbaar

Gemotiveerd

Gepassioneerd

Mijn Ambassador/Liquorist “CV”:

Maart 2019: International Whisky School

Maart 2019: The Whisky Ambassador

December 2020: Sociale Hygiëne

Mei 2021: Gedistilleerdbrevet SDEN 3

Mei 2022: Liquoristenopleiding

September 2022: Islay Whisky Academy

Onafhankelijke Whisky (en overige Distillaten) Ambassador, Liquorist en trainer tijdens The Whisky Ambassador en/of The Gin Ambassador

Sinds 2019 is The Dramcatcher gecertificeerd als Whisky Ambassador. Als Onafhankelijke Ambassador kan The Dramcatcher uw merk promoten. Denk aan advies en promotie op whiskyfestivals, evenementen, bij slijterijen, whiskyclubs, vrienden avonden, vrijgezellenfeesten of waar u maar wilt. Kennis delen en promotionele activiteiten op basis van freelance afspraken. De link met een dram cq dreamcatcher is om mijn droom na te jagen meer te willen gaan doen met whisky sinds het slagen aan de International Whisky School en The Whisky Ambassador training. Vandaar..een dramcatcher! Always happy to catch a good dram!

Na het behalen van de Liquoristen opleiding  in 2022 zijn er ook andere distillaten aan het portfolio van proeverijen en/of promotie toegevoegd, zoals Gin, Jenever, Rum, Tequila, Mezcal, Armagnac, Grappa, Cognac, Wodka etc.

Sinds 2023 verzorg ik ook de cursussen The Whisky Ambassador en The Gin Ambassador ism www.comedus.nl Volg https://dramcatcher.nl/ voor meer nieuws of neem contact op via het contactformulier op deze website!

Whisky Ambassador Certified The Dramcatcher
Whisky school The Dramcatcher
Liquorist_LC-dramcatcher
Islay-Whisky-Academy-Dramcatcher

Particulieren

Proeverijen:

Persoonlijk

Leerzaam

Gezellig

Nieuwe smaken

Ontdekken

Whisky proeverijen

In mijn optiek is met name het verrassingseffect deel van de belevenis, dus bij onze proeverijen “proeft u blind”, u weet vooraf niet wat u gaat ervaren.

Hopelijk zijn het nieuwe ervaringen, maar mocht u reeds bekend zijn met een merk, hoe beleeft u deze dan als u niet vooraf weet wat u gaat proeven?

U kent ook vast wel iemand die ook geïnteresseerd is in whisky. Stel een leuke groep samen en organiseer via The Dramcatcher een proeverij. Wie weet vindt u een andere soort whisky toch lekkerder dan uw vertrouwde merk.

Business of particulier? Alles kan! Neem nu contact op

Thanks to

Thanks to you!

Je droom najagen doe je alleen, maar nog beter gaat het met hulp van een hoop enthousiaste familie, vrienden en andere inspirerende personen die ik inmiddels heb leren kennen, dank gaat dan ook met name uit naar: Joop & Betsy, Jeannette, Kim & Ricardo & Jax, Kelly & Stefan, Marcel, Elise & Martien en de samenwerkingen hiernaast vermeld en alle leraren verbonden aan de opleidingen (Dennis, Bob, Hans, Vic, Peter, Viva, Martine, Charles).

Dank jullie wel voor de morele, financiële of adviserende support!

Ook dank voor het plaatsen van interviews door de Whisky Passion en de Whisky Monkeys, van die laatste hier de links naar de beide gepubliceerde artikelen:

The Dramcatcher weet als geen ander wat angel’s share is (whiskymonkeys.com)

Marco van The Dramcatcher: ‘Een dag zonder whisky is geen feestdag’ (whiskymonkeys.com)

The Dramcatcher Marco Smits - over ons2
The Dramcatcher Marco Smits - over ons3
The Dramcatcher Marco Smits - over ons4