Wie is The Dramcatcher

Whiskyliefhebber!

 

Welkom op de website van The Dramcatcher. Mijn naam is Marco Smits, geboren in 1972 en ik ben een onafhankelijke Whisky Ambassador voor diverse whisky promotionele activiteiten.

Ruim 30 jaar ben ik reeds liefhebber van whisky en al jaren gefascineerd door deze magie tussen gerst, gist, water en houten vaten. Graag deel ik die passie en laat ik u kennis maken met de prachtige variaties en expressies van whisky.

Hopelijk tot ziens bij een van de proeverijen of festivals!

Slainthe!

The Dramcatcher Marco Smits over ons1

Business

Als Whisky Ambassador ben ik:

Gecertificeerd

Onafhankelijk

Betrouwbaar

Gemotiveerd

Gepassioneerd

Onafhankelijke Whisky Ambassador

Sinds 2019 is The Dramcatcher gecertificeerd als Whisky Ambassador. Als Onafhankelijk Whisky Ambassador kan The Dramcatcher uw merk promoten. Denk aan advies en promotie op whiskyfestivals, evenementen, bij slijterijen, whiskyclubs, vrienden avonden, vrijgezellenfeesten of waar u maar wilt.

Whisky Ambassador Certified The Dramcatcher
Whisky school The Dramcatcher

Particulieren

Proeverijen:

Persoonlijk

Leerzaam

Gezellig

Nieuwe smaken

Ontdekken

Whisky proeverijen

In mijn optiek is met name het verrassingseffect deel van de belevenis, dus bij onze proeverijen “proeft u blind”, u weet vooraf niet wat u gaat ervaren.

Hopelijk zijn het nieuwe ervaringen, maar mocht u reeds bekend zijn met een merk, hoe beleeft u deze dan als u niet vooraf weet wat u gaat proeven?

U kent ook vast wel iemand die ook geïnteresseerd is in whisky. Stel een leuke groep samen en organiseer via The Dramcatcher een proeverij. Wie weet vindt u een andere soort whisky toch lekkerder dan uw vertrouwde merk.

Business of particulier? Alles kan! Neem nu contact op

Thanks to

Thanks to you!

Je droom najagen doe je alleen, maar nog beter gaat het met hulp van een hoop enthousiaste familie, vrienden en andere inspirerende personen die ik inmiddels heb leren kennen, dank gaat dan ook met name uit naar: Joop & Betsy, Jeannette, Kim & Ricardo & Jax, Kelly & Stefan, Marcel, Elise & Martien en de samenwerkingen hiernaast vermeld en alle leraren verbonden aan de opleidingen (Dennis, Bob, Hans, Vic, Peter, Viva, Martine, Charles).

 

Dank jullie wel voor de morele, financiële of adviserende support!

The Dramcatcher Marco Smits - over ons2
The Dramcatcher Marco Smits - over ons3
The Dramcatcher Marco Smits - over ons4